top of page
Heleneborgsgatan har det bästa av två världar, det lugna trevliga läget vid Söder Mälarstrand och Långholmen och centralt läge nära Hornstull med caféer, restauranger och kvartersbutiker.

BRF Borren 39

FÖRENINGEN IDAG

Här bor du nära vattnet, naturen och grönskan. På sommaren finns fina badmöjligheter på Långholmen och på vintern kan man åka skridskor på kanalerna och Riddarfjärden. 

Samtidigt är läget mycket centralt med direkt närhet till affärer, restauranter och caféer vid Hornstull. Tvärs över gatan finns restaurang Indian Garden och i närheten italienaren La Casa samt klassiska Lasse i parken. 

About

MÄKLAR INFO

Bostadsrättsföreningen Borren 39
Mycket välskött förening som köpte fastigheten 2003. Föreningen har synnerligen god ekonomi med låga avgifter. Föreningen består av 22 st bostadsrätter.

Community
Spaces

HISTORIA

Heleneborg
Ur Malmgårdarna i Stockholm, Birgit Lindberg, 1985 

Denna malmgård är belägen där Söder Mälarstrand svänger upp mot Västerbron. Den är skamfilad, fråntagen all sin forna prakt där den ligger på parkmark ruvande nedanför hyreshusen. Huset är i stort behov av reparation och även den s k Pålsundsparken behöver rustas, men den rymd som huset skulle behöva är tyvärr för alltid borta

FÖR MEDLEMMARNA

Som medlem i bostadsrättsföreningen Booren 39 är du medansvarig för dess skötsel och trivsel. I och med att du ansökt om, och beviljats, medlemskap i föreningen delar du ansvaret för föreningen, fastigheten och gemensamma utrymmen med övriga medlemmar.

Membership
Contact

KONTAKTA OSS

Brf Borren 39  - Heleneborgsgatan 30 B - 117 32 Stockholm
 

styrelsenborren@gmail.com

bottom of page